De Steltenberg Terwolde vakantiewoning

De Steltenberg


Vakantiehuis/gastenverblijf

De Steltenberg is een luxe, zelfstandige vakantiewoning met een eigen entree en parkeerplaats. Tevens is er de mogelijkheid om meegebrachte fietsen in een afgesloten ruimte te plaatsen. De vakantiewoning bevat authentieke elementen en is landelijk, stoer en sfeervol ingericht.

Het woonoppervlak beslaat 120 m2 en is geschikt voor maximaal 5 personen.


Begane vloer

De begane vloer is geheel voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Hier bevindt zich de entree, het zitgedeelte, de keuken, de badkamer en 1 slaapkamer. De slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en een ruime hangkast.De landelijke open keuken is van alle gemakken voorzien: afwasmachine, koelkast, combi-oven, koffiezetapparaat, senseo-apparaat, kooktoestel, pannenset, serviesgoed en bestek. In het zitgedeelte staat een televisie, radio, dvd speler en een lange tafel. Hier kunt u bijvoorbeeld uitgebreid aan eten, lezen, of een spelletje doen. De luxe, ruime badkamer is voorzien van een ruime douche, een 2e hangtoilet een ligbad en een sauna. Een echte blikvanger is de hardstenen trog die dienst doet als wastafelmeubel.


1e verdieping

De trap brengt u naar de 2e slaapkamer op de 1e verdieping. Deze slaapkamer heeft een plafond die met de vorm van de twijgen in een punt is meegestuct en middenin een hoogte heeft van maar liefst 4 meter. U heeft hier tevens een prachtig uitzicht over de uiterwaarden.


Privé terras

De Steltenberg heeft een privé terras en grenst direct aan een weiland. Hier kunt u van alle rust, vrijheid en ruimte genieten. Het terras is een heerlijke plek voor het ontbijt, de barbecue of om lekker na te genieten bij een vuurkorf op een mooie ( zomer) avond.

Ook is er de mogelijkheid om onder een boom verkoeling te zoeken.

Familie Bellert     Bandijk 21     7396 NB  Terwolde          T: 0571 291164          M: info@de-steltenberg.nl

Webdesign @WebConn