De Steltenberg Terwolde

De Steltenberg


Vakantiehuis/gastenverblijf

Familie Bellert     Bandijk 21     7396 NB  Terwolde          T: 0571 291164          M: info@de-steltenberg.nl

Webdesign @WebConn

Welkom op de site van De Steltenberg. Onze luxe vakantiewoning in het landelijke Terwolde, nabij Hanzestad Deventer  en op 20 km afstand van Apeldoorn. Een heerlijke plek om  enkele of meerdere dagen tot rust te komen. De Steltenberg is geschikt voor maximaal 5 personen.


Voormalige hooischuur

De Steltenberg is een voormalige hooiberg gelegen op ons erf. Hierop staan ook de boerderij, een oude stenen schuur en een bakhuis. Allen hebben de gemeentelijke monumenten status.

In 1997 kwamen wij hier wonen en zijn wij eerst met de restauratie van de boerderij begonnen.

In 2003 ontstonden de plannen  om de boerderij met de div. gebouwen, waaronder de steltenberg in samenwerking met provincie en gemeente te restaureren.

Uiteindelijk is in 2010 het besluit genomen deze plannen uit te voeren waarbij de voormalige hooischuur onder begeleiding van een architect een nieuwe bestemming kreeg als luxe vakantie woning.

Het gebouw bevat authentieke elementen maar biedt hedendaags comfort.


Activiteiten in de omgeving

Het geheel ligt tegen de dijk waar achter zich de uiterwaarden en de IJssel bevinden.

De prachtige natuur kunt u uitstekend per fiets of wandelend ontdekken. In het weiland grenzend aan de steltenberg kunt u zo op een van de “klompenpad” wandelroutes instappen.

De historische binnenstad van Deventer ligt  op fietsafstand van de steltenberg. Deze 5e evenementenstad van Nederland organiseert gedurende het gehele jaar allerlei evenementen voor jong en oud. Ook paleis Het Loo, de Apenheul en de Julianatoren zijn dichtbij.

Tevens zijn er 2 zeer goede sauna’s in de buurt.


Zijn rust, natuur, ruimte en gastvrijheid de sleutelwoorden voor uw vakantie? Dan nodigen wij u van harte uit in de Steltenberg.Wij hopen u te mogen begroeten in onze Steltenberg.

Berry, Heidi en de kinderen.


Wellnessservice

Wilt u uw verblijf

nog aangenamer maken?


Maak gebruik van

de wellnessservice

in uw woning.


U kunt kiezen uit diverse beauty- en massagebehandelingen in uw vakantiehuis.


Kijk voor de mogelijkheden


Laat hier een berichtje achter in ons Gastenboek

Volg ons ook op