De Steltenberg

De Steltenberg is een zelfstandige vakantiewoning  met een eigen entree en parkeerplaats. Tevens is er de mogelijkheid om meegebrachte fietsen in een schuur te plaatsen. De vakantie woning is landelijk en stoer ingericht. Het woonoppervlak beslaat 120 m2 en is geschikt voor maximaal 5 personen.

Begane vloer

De begane vloer is geheel voorzien van een comfortabele vloerverwarming. Hier bevindt zich de entree, toilet, het zitgedeelte, de keuken de badkamer en 1 slaapkamer. De slaapkamer heeft een twee persoonsbed en een ruime hangkast. Een 5e bed kan hier worden bijgeplaatste ( opklapbed aanwezig). De landelijke, open keuken is voorzien van alle comfort zoals, afwasmachine, koelkast, kookplaaat, combi oven. De verdere keuken inventaris om lekker te kunnen koken is zeer compleet.

In het zitgedeelte staat een televisie, radio, dvd speler en een heerlijke lange tafel. Fijn om uitgebreid aan te kunnen eten, borrelen  een spelletje te spelen en een goed gesprek te voeren.
De luxe, ruime badkamer is voorzien van een ruime douche, een 2e hang toilet , een ligbad en een Finse sauna. Een echte blikvanger is de hardstenen trog die dienst doet als wastafelmeubel.

1e verdieping

De trap brengt u naar de 2e slaapkamer op de 1e  verdieping. Deze slaapkamer heeft een plafond die met de vorm van de twijgen in een punt is mee gestuct en middenin een hoogte heeft van maar liefst 4 meter. U heeft hier tevens een prachtig gezicht over de uiterwaarden. De slaapkamer heeft een 2 persoons boxpring bed.

Privé terras

De Steltenberg heeft een prive terras en een beschutte zit plek  waar achter het lekker vertoeven is. Het terras grenst aan een royaal grasveld waarin enkele fruitboomen en een speelhuisje met zandbak en schommel voor de kinderen staan.
Het terras is een heerlijke plek voor ontbijt, de bbq of om lekker na te genieten van een mooie ( zomer) avond.

Enkele impressies