Welkom

De  Steltenberg is een luxe , sfeervolle vakantie woning gelegen in het landelijke Terwolde, nabij de Hanze stad Deventer en op 20 km afstand van Apeldoorn.

Voormalige hooiberg

De Steltenberg is een voormalige hooiberg gelegen op ons erf. Hierop staan ook de boerderij, een oude stenen schuur en een bakhuis. In 2010 heeft de voormalige hooiberg ( nu gemeentelijk monument) onder begeleiding van een architect een nieuwe bestemming gekregen als luxe vakantiewoning. Het gebouw bevat veel authentieke elementen maar biedt hedendaags comfort. De woning is geschikt voor maximaal 5 personen en beschikt over 2 slaapkamers waarvan één op de begane grond. De Steltenberg heeft een sfeervolle woonkamer en een ruime open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Beneden bevindt zich ook een grote badkamer met ligbad, aparte douche en Finse sauna. Vanuit de vakantiewoning hebt u meteen toegang tot een ruim terras en is er aangrenzend een royaal grasveld met schommel en zandbak.

Ligging

Het geheel ligt tegen de dijk waarachter zich de uiterwaarden en de IJssel bevinden. Lekker fietsen, wandelen en uitwaaien en je dan fijn terug trekken in de Steltenberg. In het weiland aangrenzend aan de vakantiewoning kunt u zo op één van de “klompenpad routes”  instappen. U kunt boeken voor een weekend, midweek of week.

Landelijke/stoere woonaccessoires
Voor de inrichting van de Steltenberg zijn er landelijke/stoere woonaccessoires gebruikt. Deze zijn ook te koop.

We heten u van harte welkom om in onze Steltenberg tot rust te komen en lekker te komen genieten.